دندانهای شیری خلفی حدودا تا سن 10-12 سالگی در دهان باقی می مانند و بهترین کار حفظ سلامت این دندانها تا زمان رویش دندونهای دائمی جایگزین آنهاست.

فضا نگهدار چیست؟

اما گاهی به دلایلی مثل تخریب خیلی شدید و عفونتهای شدید دندانی، دندانهای شیری قابل حفظ و درمان کردن نبوده و مجبوریم در سنین پایینتر آنها رو خارج کنیم (بکشیم) . در این مواقع برای جای خالی آنها در دهان باید یک فضا نگهدار به صلاحدید دندانپزشک متخصص اطفال قرار داد.

فضا نگهدار باعث میشود که آن فضای خالی در دهان نگه داشته شود وگرنه به مرور این فضای خالی توسط دندانهای مجاور اشغال میشود. و در نتیجه فضا برای رویش دندان دائمی در آینده کافی نخواهد بود. و اکثرا در نهایت نیاز به درمانهای ارتودنسی در اثر کمبود فضا پیدا خواهیم کرد.

فضا نگهدار تا چه زمانی در دهان کودک باقی می ماند؟

فضا نگهدار چیست؟ 2

دندانپزشک متخصص کودکان پس از قراردهی فضانگهدار در داخل دهان، توصیه های لازم رو در مورد نگهداری درست از آن ارائه میدهد.

و برای کودک شما زمان ویزیتهای بعدی رو مشخص میکند تا بتواند با صلاحدید خودش با در نظر گرفتن تغییرات رویشی دندانهای دائمی، فضانگهدار را از دهان کودک شما خارج کند.

در این تصویر مشاهده می کنین که طراحی فضانگهدارنده به گونه ای است که ممانعتی با رویش دندان دائمی در فضای خالی نداشته باشد.

و زمانی که حدود نصف تا ⅔ از تاج دندان داذمی جایگزین از داخل فضای حلقه ماند فضانگهدار رویش پیدا کرد، با صلاحدید دندانپزشک متخصص کودکان،باید در مطب از دهان خارج شود.

امتیاز شما به این مقاله:

روی ستاره مورد نظرتان کلیک کنید.

0 / 5. تعداد آرا: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *